af001795: Failliet! Dan moeten ze maar harder werken? - De Spiegelaere, Patrick; Imbruco; De Morgen; Goossens, Paul (1986)
"©SOFAM Affiche van Patrick De Spiegelaere uitgegeven in 1986 door De Morgen tegen hun faillisement. Afbeelding: zwart-witfoto van een man in pak met hoed op die buiten tegen een muur leunend zijn krant staat te lezen met aan zijn voeten vuilniszakken. Tekst: FAILLIET! DAN MOETEN ZE MAAR HARDER WERKEN? de Morgen. GEEN GEMEENTE ZONDER AANDEEL! Papier en druk aangeboden door IMBRUCO, Arbeiderscoöperatieve - Vuurstraat 57 - 1190 Brussel - 343.66.67. Foto: P. DE SPIEGELAERE. Verantwoordelijke uitgever: P. GOOSSENS, Moutstraat 84, 9000 GENT. Vrij van zegel art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"