kal000237: Kalender 1998, Instituut Emile Vandervelde
"Kalender uitgegeven door Instituut Emile Vandervelde voor het jaar 1998 met centraal een foto van Calendrier du Peuple 1898. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"