af014967: Watty Leona 6de kandidaat. Desmedt Franky 17de kandidaat - SP; Watty, Leona (1988)
"Affiche uitgegeven in 1988 door de Socialistische Partij (SP) voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gistel. Afbeelding: portretfoto in zwart-wit van Leona Watty en Franky Desmedt. Tekst: WATTY Leona 6de KANDIDAAT SP je beste buurvrouw. DESMEDT Franky 17de KANDIDAAT SP je beste buurman. Gemeenteraadsverkiezingen 9/10/1988. Verantwoordelijke uitgever Leona Watty - Zomerloosstraat, 22 - Gistel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"