fo007168: Portret van John Lauwereins - Roger
"Zwart-witfoto van John Lauwereins. Portret, 22 april 1959. Opschrift achteraan: Kd. John Lauwereins schepen voor Openbaar Onderwijs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"