Zoeklicht op Rechts : internationaal nieuwsbulletin van het Dokumentatiecentrum Oud en Nieuw Rechts (Mechelen: DONR)
"Archief 'Belgische afdeling van de Vierde Internationale' Periodiciteit: tweemaandelijks Eerste nr.: mei+jun 1977 Redactie: F. Deaspe (verantwoordelijke uitgever), Schijfwerperstraat 98 B, 2020 Antwerpen / Nauwstraat 9-11, 2800 Mechelen"