af005169: Internationaal Joods Muziekfestival 2003 - Teirlinck, Erika; Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2003 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor Internationaal Joods Muziekfestival. Afbeelding: menora (zevenarmige kandelaar). Tekst: Internationaal Joods Muziekfestival 2003. Zaterdag 29 november: 20u: Veretski Pass - VS, 22u: Myriam Fuks & Roby Lakatos - B. Zondag 30 november: 17u: Zahava Seewald & Ensemble - B, 20u: The Klezmatics - VS. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen • Reservaties: 03/248.01.00 - www.zuiderpershuis.be - reservatie@zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis werkt met steun van de Vlaamse regering en van de provincie Antwerpen, DGOS Belgische Ontwikkelingssamenwerking en de Nationale Loterij. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40, Antwerpen. Foto: Erika Teirlinck."