fo018358: Feestlokaal van Vooruit - Hespel, Roger
"Zwart-witfoto van de opening in het cafe van Vooruit van de tentoonstelling Leven en Streven der Vrouw georganiseerd door de Federatie van Socialistische Vrouwengroepen Groot Gent. Feestlokaal Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat, Gent. 15 maart 1952. Uiterst links onderaan Gilbert Temmerman. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"