fo024736: Vrije Europese grenzen
"Zwart-witfoto van een actie voor open Europese grenzen door het Congres van het Europese Volk, vermoedelijk met Ludo Dierickx, jaren 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"