af016517: VELT open tuinen dag - Velt
"Collection: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); Affiche uitgegeven in 1991 door de Vereniging voor Ekologische Leef- en Teeltwijze (VELT) voor de open tuinendag. Afbeelding: tuinman leunend op een riek met een schaduw van groen. Tekst: VELT open tuinen dag. Antwerpen 03/664.75.72: Brasschaat, Geel, Heide-Kalmthout, Hombeek, Kalmthout, Kessel, Meerle, Pijpelheide (Booischot), Schelle, Schilde, Stabroek, Weelde-Statie (Ravels), Zwijndrecht. Brabant 02/731.15.65: , Asse, Boutersem, Kersbeek-Miskom, Londerzeel, Opwijk, Pepingen, St.-Kwintens-Lennik, St.-Martens-Lennik, Sterrebeek, Zichem (Okselaar). Limburg: 011/56.41.73: Diepenbeek, Genk, Kermt, Lanaken, Leut, Neeroeteren, Opitter, St.-Huibrechts-Lille. Oost-Vlaanderen 052/42.21.76: Deftinge, Eksaarde, Hamme, Knesselare, Lebbeke, Mariakerke, Serskamp, St.-Pauwels, Zelzate, Zevergem. West-Vlaanderen 051/22.89.62: Beernem, Diksmuide, Eernegem, Heist-aan-Zee, Hooglede, Loppem, Varsenare, Wevelgem. Nederland 04975-1783: Bergeyk, Buggenum, Reusel. 23 juni 10-17 uur. In het kader van het multimediaal projekt van BRT-instruktieve omroep i.s.m. VELT. Vereniging voor Ekologische Leef- en Teeltwijze vzw Lt. Caluwaertsstraat 3 2160 Wommelgem 03/353.80.53 VELT, BRT. Series: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"