fo010845: Stichters van de Werkliedenpartij Hamme - Smet, Leonard
"Zwart-witfoto van de stichters van de Werkliedenpartij van Hamme, v.l.n.r. o.a. Leon Bokman, Clement Rottiers en Henri Willems. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"