te002256: Grijnzen - van den Bergh, Jan
"Tekening van Jan van den Bergh. Illustratie verschenen in het Aktiedossier 11.11.11 1988. Tekening van een man met zonnebril die grijnzend kijkt naar twee landbouwers. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"