fo023069: Onderwijs - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een actie in onderwijs, 2 kinderen met een tekening van Daniel Coens (minister van Onderwijs in de Vlaamse regering). Jaren 1980. Opschrift:Met onze minister terug naar de duistere middeleeuwen FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"