pk001963: Spaanse Burgeroorlog - Commissariat de Propaganda de le Generalitat de Catalunya
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend mensen bij de lancering van een watervliegtuig, tijdens de Spaanse Burgeroorlog. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"