fo020496: Krijgsgevangenkamp Göttingen
"Zwart-witfoto van Armand Notredame uit Kortrijk tijdens zijn krijgsgevangenschap in het kamp van Göttingen tijdens de Eerste Wereldoorlog. De postkaart is gericht een Karel De Breyer op 29 maart 1917. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"