Kiezen of delen ? of... combineren ! Een wegwijzer om arbeid en gezin beter te combineren - Baeyens, Ingrid; Vanpeborgh, Gitta (Brussel: Socialistische Vrouwen, 1999)
"Samenstelling : Ingrid Baeyens ; i.s.m. Gitta Vanpeborgh Handleiding bij de cursus."