vl000889: Centrale der Metaalbewerkers, Blankenberge - E. De Winter-Spinoy
"Vlag van de Centrale der Metaalbewerkers van de Afdeling Blankenberghe, 1920. Centraal op een rood veld staat het opschrift. Goudkleurige franjes FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"