VU-kandidaat Peter van Breusegem laakt Belgische gevestigde orde : "Minderhedenpolitiek in België : iedereen doet maar wat" - de Kok, Remko (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Remko de Kok Fonds Suzan Daniel (FSD)"