af008943: Fuif - Leemans, Lieven; Acco; De Roze Drempel (1995)
"Affiche met foto van Lieven Leemans uitgegeven (na 1995) door de Roze Drempel (Leuven) met als trefwoord holebi.Foto van een jongeman met naakt bovenlijf en de armen gekruist voor de borst.Tekst: HOMO LESBO BI en sympathisanten FUIF 18 apr albatros brusselsestraat 15 LEUVEN V.U. DE ROZE DREMPEL V.Z.W. postbus 113, 3000 Leuven-3 (info in neutrale, gesloten envelop) tel. 016/20.06.06 e-mail: drempel@ping.be homepage: http://www.ping.be/drempel vrij van zegel: art. 198 foto Lieven Leemans 1995. Reclametekst: OUT TOGETHER NOW BELGIAN LESBIAN & GAY PRIDE ROZE ZATERDAG 03/05/96 BRUSSEL. open every day at 21.00 EXKEET nerviërsstraat - leuven. De Roze Drempel Homepage wordt gesponsord door PING. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"