fo028624: Zonder titel - Van Ojen, Evert Marinus
"Zwart-witfoto van het gebouw van de coöperatie De Volharding aan de Grote Markt te Den Haag bij nacht. Het gebouw is van 1928 en ontworpen door architect Jan Buijs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"