ls000490: Chemin de Hal - Wilchar
"Zie ook: ls000491 Linoleumsnede met de afbeelding van een weg in Vorst met op de voorgrond een kind op een fiets en een lantaarnpaal. Linksonder de vermelding van een reeks V/C en de titel 'Chemin de Hal', rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"