af002641: Golden - Sixties Bal met "the Bats" Dansorkest en Discobar - Culturele Centrale Beveren; Verheyen, Fina
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Culturele Centrale (CC) Beveren voor een bal. Tekst: Culturele Centrale Beveren. Golden - Sixties Bal met the Bats Dansorkest en Discobar. Zaterdag 14 december 1991. Zaao Scala (voorheen Oud-Beveren) Stationsstraat te Beveren. Aanvang: 21.00u. Kaarten: 150,- VV, 200,- Kassa. Let's Dance. V.U. F. Verheijen (sic) - Kobegeertstraat (sic) 94 - Beveren. Vrij van zegel P.A. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"