fo013268: Rode Valken
"Zwart-witfoto van de vrouw (l.), Augusta Verbiest, en de zus (r.) van Willy Kooy tijdens een eerste contact met de Rode Valken van Nederland (middenste meisje), begin jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"