af007752: Internationale homo & lesbienne solidariteitsnacht - FWH; Vanoutryve, Fernand (1998)
"Affiche uitgegeven in 1998 door FWH (Antwerpen) met als trefwoord holebi.Foto: zee en strand en een paar meeuwen.Tekst: FEDERATIE WERKGROEPEN HOMOSEKSUALITEIT PRESENTEERT DE 22STE internationale homo & lesbienne solidariteitsnacht 27 JUNI '98 STADSFEESTZAAL MEIR 78 ANTWERPEN TOEGANG 250 BF VÓÓR 23 UUR OS MET FWH-PAS = 125 BF de grootste holebifuif van het jaar vvz art. 198 bis / v.u. f. vanoutryve, vlaanderenstraat 22, 9000 gent / design & photo by. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"