Geregistreerd partnerschap & de blauwe envelop. De belasting : terugblik op het afgelopen jaar - ten Boske, Monique (Zij aan Zij : kontaktenkrant voor lesbische vrouwen)
"Monique ten Boske Fonds Suzan Daniel (FSD)"