af003199: Sylvain Franceus - Het Licht; SP (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Socialistische Partij (SP) van Zottegem voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Sylvain Franceus. Tekst: Sylvain Franceus Provincie 5e plaats SP. Parlementaire verkiezingen oktober 1985. druk. s.m. het licht - gent. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"