af004855: De stakers van Daikin - Christiaens, Roger (1981)
"Affiche uitgegeven in 1981 voor solidariteit met de stakers van de aircofabriek Daikin (Oostende). Afbeelding: vier karikatuurtjes van twee mannetjes met spandoek en tekeningetje van een poetsvrouw. Tekst: GEEN WILLEKEURIGE AFDANKINGEN. BIJ DAIKIN: ZIEK = ONTSLAG. BIJ DAIKIN: ZWIJGEN OF BUITEN. Afgevaardige afdanken is onmacht toegeven. DE STAKERS VAN DAIKIN nodigen u uit op hun STAAK MEE FUIF op vrijdag 3 juli om 20u in V.J.H. DE KIM Europacentrum. Inkom 49,-F. Verantw. Uitg.: R. Christiaens, J. Peurquartstraat sic 27, 8400 Oostende - Zegel op Keerzijde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"