Dagvlinderinventarisatie : eerste gedeeltelijke resultaten - De Tré, Eric; Daniëls, Luk; Wittoeck, Jan; Vromant, Carl; Maes, Dirk (Gent: JNM, 1992)
"Redaktie: Luk Daniëls, Jan Wittoeck, Carl Vromant en Dirk Maes ; Verspreidingskaartjes: Eric De Tré"