De mens Gerard Jan Rijnders. Theatermaker met een cynisch optimistische blik - Van Noort, Mylène (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Mylène Van Noort Fonds Suzan Daniel (FSD)"