fo020592: Communisische partij - Le Drapeau Rouge
"Zwart-witfoto van de verkiezingscampagne van de communistische partij voor de fabriek van T.M.T. te Vorst. Hutse spreekt de arbeiders toe op 11 januari 1946. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"