af002011: Voor ¾ van de wereld is dit geen fictie. Iedereen heeft recht op sociale bescherming - FOS Socialistische Solidariteit; Vandewalle, Annuschka
"Affiche uitgegeven in 2015 door het Fonds voor OntwikkelingsSamenwerking (FOS) - Socialistische Solidariteit voor sociale bescherming. Tekst: Voor ¾ van de wereld is dit geen fictie. Iedereen heeft recht op sociale bescherming. Supporteer mee socialebescherming.be. V.u. Annuschka Vandewalle, Grasmarkt 105/46, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"