Vlaams-Brabant verjaart : dromen en doen : toespraak voor de provincieraad van Vlaams-Brabant door Lodewijk De Witte, provinciegouverneur : dinsdag 20 oktober 2015 - De Witte, Lodewijk; Carleer, Bert; Wouters, Katty ([Leuven]: Provincie Vlaams-Brabant, 2015)
"Redactie : Lodewijk De Witte, Bert Carleer, Katty Wouters,... et al."