st001160: Le Livre De La Paix - Arts, Graphisme, Screen
"Sticker verdeeld als publicatie bij het boek het Vredesboek van Bernard Benson. Tekst: LE LIVRE DE LA PAIX Bernard Benson, association du livre de la Paix. De afbeelding van de sticker lijkt erg op de cover van het boek. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"