af008916: Fuif homo's, lesbiennes, bi's en sympathisanten - Warffemius, Jan Carel; Acco; De Roze Drempel (1988)
"Affiche van Jan Carel Warffemius uitgegeven in 1988 door De Roze Drempel voor een fuif. Afbeelding: zwart-witfoto van vier mannen in zwemkledij in een doucheruimte, een van hen trekt de slip van een ander naar beneden. Tekst: fuif HOMO'S LESBIENNES BI'S en Sympathisanten vrijdag 26 augustus albatros brusselsestraat 15 LEUVEN. v.u.: De Roze Drempel vzw Maria Theresiastraat 114, 3000 LEUVEN info onder gesloten, neutrale omslag. Vrij van zegel: art. 198 (K.B. 28-4-84). druk acco leuven - 016/29.11.11. Foto: J.C. Warffenius. (sic!) Reclametekst: open every day at 21.00 - closed on sunday EXKEET nerviërsstraat - leuven GAY BAR. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"