af009672: 1 Mei - Fred; SP (1986)
"Affiche van Fred uitgegeven in 1986 door SP (Kessel-Lo) met als trefwoord 1 mei.Tekening: figuurtje (jongen) trekt gordijn open, daarachter (1/4) stralende zon boven grasveld waarop blokken die het woord 1 mei vormen.Tekst:"