De socioculturele sector in Vlaanderen in cijfers gevat. De toekomst verkend. Plus est en vous - Baeyens, Ingrid; Vanpeborgh, Gitta (Leuven: HIVA, 2003)
"Ingrid Baeyens Colloquium 14 maart 2003. Plus est en vous herbekeken. Manpowering in de zorgsector en de socioculturele sector. Losbladig."