fo030773: Ton Koopman; Muziek, Dirigenten; Festival van Vlaanderen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van de Nederlandse dirigent Ton Koopman tijdens een repetitie met orkest in de Sint-Michielskerk in Gent. 1982. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"