hs000567: Femme face à ancre, 1963 - Masereel, Frans
"Houtsnede op een gevouwen kaart met de afbeelding van een vrouw (mogelijk een zeemeermin) die naar een ketting (van een anker aan een schip) kijkt, rechtsonder in het blok staat het monogram 'FM'. Binnenin de kaart staat een gedrukte tekst als uitnodiging voor de opening van een tentoonstelling van Frans Masereel op 19 juli 1968 in de Galerie La Calade te Avignon, er is ook handgeschreven correspondentie op te zien van Laure Malclès-Masereel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"