fo027156: NCOS - project 1595 Kigembe Rwanda, derde fase. Een realisatie van ARDI - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1595; Kleurenfoto, van het gebouw in aanbouw in Kigembe. NCOS - project 1595 Kigembe Rwanda, derde fase. 1985-1991. Een realisatie van ARDI Association Rwandaire pour la promotion de Development Intégré. Land/Regio: Rwanda; Code: RWANDA/86; Projectnaam: Kigembe, derde fase; Series: Projectnummer: 1595; Land/Regio: Rwanda; Code: RWANDA/86; Projectnaam: Kigembe, derde fase; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"