af004432: Julien De Meyer, "Ieder zijn recht". SP, wij maken er werk van - SP Antwerpen; Colla, Marcel
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Socialistische Partij (SP) Antwerpen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Julien De Meyer, Ieder zijn recht. SP, wij maken er werk van? Gemeenteraadsverkiezingen 1982. Verantw. uitg.: M. Colla, Bosuil 27, 2100 Deurne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"