fo019333: Socialistische Turnkring Verbroedering Gent
"Zwart-witfoto van de Socialistische Turnkring Verbroedering Gent tijdens oefeningen op een voetbalveld. Jaren 1920. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"