De platenhoes : grafisch ontwerp tussen oog en oor : de platenhoes als visuele muziek en grafisch ontwerp in België en het buitenland - Klerkx, Niels (Brussel: VUB, 2010)
"Proeve ingediend voor het behalen van de graad van master na master in de Cultuurwetenschappen"