fo000722: Dagblad Vooruit
"Zwart-witfoto van de redactie van het dagblad Vooruit. Coöperatie SM Vooruit. Gent, Lieven De Winnestraat. 1928. v.l.n.r.: M. De Rycke, Ferdinand De Smedt, E. Van Hamme, J. De Graeve, Rudolf Vercammen, Paul Rogghé, Gaston Crommen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"