fo019203: Eerste Wereldoorlog
"Zwart-witfoto van Karel Vandersmissen, bestuurder-dirigent van het 'Vlaamsch Orkest' in het krijgsgevangenkamp in Göttingen (Duitsland). Eerste Wereldoorlog. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"