af004119: De mens en het socialisme - Evraert, A.; Drukkerij Excelsior; ABVV; Major, Louis (1958)
"Affiche van A. Evraert uitgegeven in 1958 door het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) voor de wereldtentoonstelling in Brussel. Afbeelding: tekening van het Germinal-paviljoen op de wereldtentoonstelling te Brussel in 1958; tekening van een figuur die naar het logo wijst. Tekst: DE MENS EN HET SOCIALISME. Brussel 1958. Germinal. Vrij van zegel. Verantw. uitg. Louis Major, Hoogstraat, 42 - Brussel. Offsetdrukkerij Excelsior - Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"