vl001458: Foundation for Environmental Education (FEE), Groene Vlag - Shipmate
"Groene vlag met het logo van Eco-Schools. De Groene Vlag is een internationaal kwaliteitslabel van de Foundation for Environmental Education (FEE) voor duurzame scholen of Eco-schools. Wereldwijd hanteren 52.000 scholen 7 succesfactoren als houvast om een Eco-School te worden. Voor alle stappen geldt dat leerlingen centraal staan: zij onderzoeken de school, bedenken acties en voeren deze uit. Samen met iedereen in en om de school. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"