Lust for Life : aids info voor jongens en mannen met homoseksuele kontakten (Amsterdam: SAD-Schorerstichting)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Periodiciteit : tweemaandelijksRedactie : PC Hooftstraat 5, 1071 BL Amsterdam ; vanaf (1998) 19 : PB 15830, 1001 NH AmsterdamVoortzetting van 'Aids Info'"