te002550: Met stenen gooien - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 2000. Tekening van Arafat die met stenen aan het gooien is naar Israëlische soldaten. De soldaten zijn aan het kaarten en ondervinden totaal geen last van Arafat... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"