Livre Blanc sur la proposition de directive relative au chocolat = White Paper on the proposed directive relating to chocolate = Weissbuch über den Richtlinienentwurf für Kakao- und Schokoladeerzeugnisse
Main Authors: | Duncan, Daniel Kablan (voorwoord), Gauze, Guy Alain (inleiding) |
---|---|
Institution: | Amsab-Institute of Social History |
Format: | TEXT |
Language: | Dutch |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/10796/9A50EDE5-E586-449B-B726-4C99BAEA0E96 |
Similar Items
-
Pour un commerce plus équitable : qui est chocolat? Le marché mondial du cacao
by: Lambert, Denis
Published: (1995) -
Fabrique de chocolat : pains d'épices - bonbons suisses : Verviers (1896-1924) : Eupen (1925-1996)
by: Pirard, Charles
Published: (1996) -
Effect of implementation of a cocoa-based agroforestry system on traditional homegardens in the Alto Napo, Ecuador
by: Enriquez Valencia, Susana A.
Published: (2006-2007) -
Transformation a petite échelle et commercialisation du cacao en Equateur
by: Moyersoen, Matthias
Published: (1990) -
Chocolade : van drank voor edelman tot reep voor alleman : 16e-20e eeuw
by: Jean-Claude, Bologne, et al.
Published: (1996)