Lente [Bladmuziek] : tweestemmig koor voor vrouwen of kinderen = printemps : choeur à 2 voix égales pour femmes ou enfants - Van Mulders, Jan; de Rudder, May; Duysburgh, Florestan
"Aan Emile JacqmainPartituur voor 2 stemmen en piano"