fo001123: Apotheek Coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit
"Zwart-witfoto van het interieur van een apotheek van de cooperatie SM Vooruit. Gent, Sint-Lievensstraat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"